Habitació del pànic

Una habitació del pànic és una habitació normal dins de la casa que, en cas d'atac o assalt, es converteix en una habitació d'alta seguretat capaç de resistir atacs de criminals especialitzats i mantenir al propietari de la casa fora de perill fins a la intervenció de la policia.

Les nostres habitacions del pànic compten amb la certificació europea EN-1143-1 per a protecció contra robatoris i, fins i tot, bales. Contacti'ns per obtenir un preu a mida de les seves necessitats.

Contacti per a pressupost
In stock
Número de referència
RG-SEG-CEL

More Information
ProducteHabitació del pànic
SèrieRG Panicroom
ColorIgual que a la imatge
LliuramentContacte per al termini de lliurament
Recomanat perArmes, Documents, Medicaments, Objectes de valor
Normativa de certificacióEN 1143-1
Centre de certificacióECB•S Alemania

Les habitacions del pànic de SafeGear estan homologades segons la normativa europea EN-1143-1, sent efectives contra robatoris i bales.

Aquestes habitacions són organismes independents i estan assegurats des del Grau II fins al Grau XII, depenent de la seguretat que sigui necessària.

Aquestes habitacions formen una construcció sòlida en estar fetes de panells interconnectats. Les portes d'aquesta habitació també ofereixen una gran seguretat, d'acord amb el grau corresponent. En tenir un disseny modular flexible, aquest tipus d'habitacions de seguretat són fàcils d'instal·lar tant en edificis en construcció, com en edificis existents.

Els graus més alts, de Classe IX fins Classe XII també són resistents a trepants de diamant i explosius.

Depenent de l'ús que se li va a donar a les habitacions del pànic, és possible estendre cablejat o ventilació.

Les nostres sales del pànic són especialment lleugeres, reduint, així, els costos de transport, facilitant la instal·lació i posibilitándola en pisos superiors d'edificis, on el pes sol ser limitat.

Contacti'ns

Truqui'ns, o deixi les seves dades perquè li contactem, per tenir un pressupost a mida de la seva habitació del pànic.

Customer Questions
No Questions
Did you find what you were looking for?